Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Veliköyspor Rize Belediyespor karşısında 1-0 malup oldu

Veliköyspor Rize Belediyespor karşısında 1-0 malup oldu
Derepazarı Stadı’nda oynanan Kopuzlar Vakfı Veliköyspor-Rize Belediyespor karşılaşmasında Abdulkadır Yavuz’ un 85.dakikada attığı tek golle gülen taraf Rize Belediyespor oldu.
09.03.2014 / 10:25


  Her iki takım da kazanmak için çok istekli ve temposu yüksek bir maç oldu.Ä°lk yarıda her iki takım da yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.





  Ä°kinci yarının 56.dakikasında ortadan gelen topla buluÅŸan Ensar Akgün  kalecinin üzerinden topu aşırtı  top üst direkten döndü.Dakika 85 de ise  Abdul Kadir Yavuz saÄŸdan gelen topa geliÅŸine vurarak maçın skorunu  1 – 0 olarak belirledi.



 Kopuzlar Vakfı Veliköyspor:Cengizhan FettahoÄŸlu-Ersin Kopuz-Abdurrahman Kılıç-Tugay Kopuz-Enes BeÅŸikci-Muzaffer Topçu(Emre Yılmaz)-Birol Yılmaz(Kadır Demircan)-Ensar Demirci-Olcay TaÅŸkıran(Berat Ozan Demircan)-Ensar Akgün-Muzaffer Ünal.



TEKNÄ°K SORUMLU:Abdullah KalafatoÄŸlu



Yedekler:Veysel Erdoğan-Emre Yılmaz-Mert Sarı-Kadir Demircan-Berat Ozan Demircan-Nuri Soykan-Nasipcan Karvan



Rize Belediyespor:Cevher Yıldız-Osman Korkmaz-Tarık Öksüz-Medet Fırat-Atilla Yıldız-Ahmet Emin Kar-Anılcan Ä°slamoÄŸlu-Abdulkadır Yavuz-Samet Özçelik-Onur Civelek-Ä°smail Papaker.



Yedekler:Mehmet Ercan-Ramazan KarataÅŸ-Yusuf Keremitci-Emre Yanık-Ä°sa Usta-Güner Güney-Hızır Dalga.



TEKNÄ°K SORUMLU:Önder Demir






Etiketler: veliköyspor
Bu haber toplam 4500 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler