Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

ErdoÄŸan meydanlara iniyor

ErdoÄŸan meydanlara iniyor
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlere hazırlık kapsamında partisinin mitinglerini Sivas'tan başlatacak.
18.02.2014 / 09:14


 

   Ak Parti, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde büyükÅŸehir, il, ilçe ve belde belediye baÅŸkan adaylarını kamuoyuna duyurmasının ardından, belediye ve il genel meclisi üyelikleri için baÅŸlatılan aday belirleme çalışmalarını da önemli ölçüde tamamladı.


ANKARBAÅžLAYACAKA'DAN



   Ä°l baÅŸkanlıklarının gönderdiÄŸi listeler üzerinden çalışmalarını sürdüren ve önümüzdeki günlerde il genel meclisi ve belediye meclis üye adaylarını açıklaması beklenen AK Parti, seçim kampanyasının açılışını Ankara Arena'da düzenlenecek programla yapacak.



Ä°LK  MÄ°TÄ°NG SÄ°VAS'TA



   Genel BaÅŸkan ve BaÅŸbakan  ErdoÄŸan, belediye baÅŸkanı aday adaylarının katılımıyla düzenlenecek programda, seçim beyannamesini açıklayacak.



  ErdoÄŸan, AK Parti'nin seçim mitinglerini 22 Åžubat Cumartesi Sivas'ta baÅŸlatacak, ErdoÄŸan aynı gün Yozgat'ta bir miting düzenleyecek. 23 Åžubat Pazar günü ise ErdoÄŸan, Afyonkarahisar ve Kütahya'da vatandaÅŸlara seslenecek.







Bu haber toplam 1952 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler