Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Veliköyspor ile karşılaşan Ardeşenspor 3–3 berabere

Veliköyspor ile karşılaşan Ardeşenspor 3–3 berabere
Ardeşenspor, İlk Yarıyı Lider Tamamladı!
13.01.2014 / 14:35


Derepazarı’n Ä°lce stadyumunda oynanan K. V. Veliköyspor ile ArdeÅŸenspor 3–3 berabere kaldı.



STAT: DEREPAZARI

HAKEMLER: Ömer KASAP *** kadir UZUN ** Muhammet DURMAZ ***

KV. VELÄ°KÖYSPOR: Veysel ** Muzaffer *** Abdurrahman *** Tugay *** Emre *** Muzaffer *** ( 78 Ensar ** )Birol *** Ensar *** Ensar Akgün *** ( 88 Mert ) Özgür ** ( 66 Enes ** )  Olcan 1 )

TEK. SOR. Abdullah KalafatoÄŸlu ***

ARDEÅžENSPOR: OÄŸuz ** Muhammet *** Ali *** Özkan *** Aykut *** Ekrem *** DoÄŸan * Macit *** ( 83 Burak ) Mustafa ** ( 66 Gökhan ** ) Ümit ** ( 66 Serkan ** ) Sercan ***

ANTRENÖR: Ä°smail PAYAL **

GÖZLEMCÄ°: Mikail DELÄ°HASAN





    Müsabakanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçti ve golsüz eÅŸitlikle 0–0 tamamlandı. Ä°kinci yarıda ilk gol ev sahibi takım Veliköyspor’dan geldi. 60. dakikada Ensar Akgün takımını 1–0 öne geçirdi. Hemen 10 dakika sonra ArdeÅŸenspor’dan Sercan skorda dengeyi saÄŸladı: 1–1 75 dakikada Muzaffer Veliköyspor’un galibiyet golünü attı. Bol gollü geçen müsabakada 80. dakikada geliÅŸen ArdeÅŸenspor atağında Veliköy kalecisi Veysel topu tokatlamasına raÄŸmen meÅŸin yuvarlak filelerle buluÅŸtu ve skor 2–2 oldu.

86. dakikada ArdeÅŸenspor’da Sercan deplasmanda takımını öne geçiren isim oldu: 2–3

    Zevkli gecen müsabakanın uzatmalarında bu kez K.V. Veliköyspor’dan Ensar Demirci 90+4 de takımının beraberlik gölünü attı skor 3–3 oldu.Müsabakada 40. dakikada Veliköyspor’dan Olcay, 62. dakikada ise ArdeÅŸenspor’dan DoÄŸan kırmızı kartla oyun dışı kaldılar.

72. dakikada da ArdeÅŸenspor’un antrenörü Ä°smail Payal orta hakem Ömer Kasap tarafından oyun dışına çıkartıldı.








Bu haber toplam 2976 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler