Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

1. Amatör Küme Ligi açılış maçında şok!

1. Amatör Küme Ligi açılış maçında şok!
Rize 1. Amatör Küme Büyükler Ligi, A Grubu takımları Derepazarıspor ile Filizçayspor arasında oynanacak olan 1. Hafta müsabakası ile start alacaktı.
02.11.2013 / 14:01

Derepazarı Ä°lçe Stadında oynanacak olan müsabakaya hazırlanan takımlardan Derepazarıspor’da lisans ÅŸoku yaÅŸandı.


 


 


 


Aynı zamanda ligin açılış maçı olma özelliÄŸi taşıyacak maç için ev sahibi Derepazarıspor yöneticileri, futbolcuların lisanslarını bulamayınca maçın hakemi Hasan HacısalihoÄŸlu sahaya girerek maçı tatil etti.


 


Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Halil Pehlivan’ın da ligin açılışına katılmak için geldiÄŸi maç oynanamayınca Ä°l Müdürü Pehlivan, ilçeden ayrıldı.


 


Moralleri bozulan ve aylarca ligin baÅŸlaması için gün sayan Derepazarısporlu futbolcular, yaÅŸanan sorun nedeniyle üzgün bir ÅŸekilde sahadan ayrılırken, maçın hakem raporuna göre hükmen Filizçayspor’un galibiyetiyle sonuçlandırılacağı öÄŸrenildi.





Bu haber toplam 2384 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler