Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Rize'de Korkutan Şiddetli Yağış

Rize'de Korkutan Şiddetli Yağış
Rize'nin Hemşin ilçesinde dün akşam etkili olan aşırı yağmur ve heyelan nedeniyle yollar kapanırken, ilçede bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı da bir çay fabrikasında 5 saat mahsur kaldı.
30.07.2012 / 10:30


HemÅŸin’de saÄŸanak yaÄŸmur ve beraberinde yaÅŸanan heyelanlar nedeniyle Pazar-HemÅŸin karayolu 5 saat ulaşıma kapanırken, ziyaretlerde bulunmak için ilçeye giden Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı da Çaykur Organik Çay Fabrikası’nda 5 saat boyunca mahsur kaldı.



Dün akÅŸam saat 17.00 sıralarında baÅŸlayan saÄŸanak yaÄŸmurun etkisini artırması sonucu Pazar-HemÅŸin Karayolu, Hacıbalta mevkiinde yaÅŸanan heyelan nedeniyle 5 saat ulaşıma kapandı. Bu sırada eÅŸi ve annesi Mutlu Mahallesi’nde dost ziyaretinde bulunan kendisi de Çaykur’a ait HemÅŸin Organik Çay Fabrikası’nda incelemelerde bulunan Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı, yaÄŸmur ve heyelanlar nedeniyle programını uzatarak iftarı fabrikada yaptı.



sa.20120730091634.jpg



HemÅŸin Belediye BaÅŸkanı Halim Kazım Bekar, heyelanlar nedeniyle bütün mahalle yollarının ulaşıma kapandığını belirterek “Aralıksız 4 saat devam eden saÄŸanak yaÄŸmur nedeniyle heyelanlar yaÅŸandı. Åžükür can kaybı yaÅŸanmadı. Ancak büyük oranda hasarlar var. Risk taşıyan 2 yerleÅŸim birimine müdahalede bulunduk. DiÄŸer çalışmalarımızı günün ilk ışıklarıyla baÅŸlatacağız” dedi.



camurr.jpg







Etiketler: rize yaÄŸmur
Bu haber toplam 2447 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler