Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Ak Parti’de İstifa Şoku

Ak Parti’de İstifa Şoku
DAVUT BİRBEN GÖREVİ KABUL ETMEYİP İSTİFA ETTİ
07.06.2012 / 14:47


Ak Parti Rize il Yürütme Kurulu, ilk toplantısında gelen istifa ile sarsıldı. Yeni oluÅŸturulan il yönetiminin ardından Ä°l Yürütme kurulu oluÅŸturulmuÅŸ görev dağılımı yapılmıştı. Yapılan ilk toplantıda yaÅŸanan istifa olayı parti içinde ÅŸok etkisine neden oldu.



Ä°l TeÅŸkilat BaÅŸkanı Davut Birben, kendisine verilen görevi kabul etmeyerek il yürütme kurulu görevinden istifa etti. Gerekçe olarak il yürütme kurulu listesinin istiÅŸare edilmeden hazırlandığını öne süren Birben’in istifa dilekçesi Ä°l BaÅŸkanı Hikmet Ayar tarafından kabul edildi.



Davut Birben’den boÅŸalan Ä°l TeÅŸkilat BaÅŸkanlığına kimin getirileceÄŸi bilinmiyor. TeÅŸkilat mensupları tarafından sevilen bir isim ve 12 Haziran 2011 genel seçimleri için Ak Parti’den aday adayı olan Davut Birben’in ise bundan sonra ne yapacağı, partide kalıp kalmayacağı merakla bekleniyor.






Bu haber toplam 3240 defa okundu
YORUMLAR
Kopuz: 
"Åžokmu"
Teşkilat mensupları tarafından sevilen biri yazmışsınız hangi teşkilat merak ettim biri ile karıştırıyor olmayasınız ayrıca kimsenin şok falan olduguda yok bir şok olayı varsa Davut beydedir istediği olmayınca istifa blöfü yaptı oda yemedi başkan kabul etti. Öyle yürütmeden istifa edip orda pineklemesin yönetimdende istifa etsin ...
07.06.2012 / 17:57
Ip Adresiniz:
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler