Karakter boyutu :13 Punto15 Punto17 Punto19 Punto

Cengiz'den taraftara kötü haber!

Cengiz'den taraftara kötü haber!
Rizespor Futbol Yatırımları Ticaret ve Sanayi A.Ş.’nin ortakları ile İstanbul’da 7 Haziran Perşembe günü toplanacağı açıklandı.
04.06.2012 / 09:04


 



Daha önce 31 Mayıs’ta yapılması planlanan ancak ortakların iÅŸleri nedeniyle ertelenen toplantının 7 Haziran PerÅŸembe günü, Ä°stanbul’da Denizciler iÅŸ merkezindeki Beyaz KöÅŸkte yapılmasına karar verildi. Åžirketin tüm ortaklarının davet edildiÄŸi toplantıda baÅŸta geçen sezonun deÄŸerlendirmesi olmak üzere her ÅŸey masaya yatırılacak.


 


SPORTÄ°F BAÅžARI YOK


4 sezondur mücadele ettiÄŸi 1.Lig’de son 2 sezon Play-Off yarı final maçları oynamasına raÄŸmen Süper Lig’e çıkma baÅŸarısını gösteremeyen ve Rizespor’da yeni yol haritası belli olacak. Sportif baÅŸarının bir türlü saÄŸlanamamasından dolayı oldukça hareketli günlerin yaÅŸandığı YeÅŸil-Mavililer de yeni yol haritasının nasıl olacağı merakla bekleniyor. A.Åž.’nin onursal baÅŸkanı Åžadan Kalkavan’ın baÅŸkanlığında yapılacak toplantıya Mehmet Cengiz’de çaÄŸrıldı.


 


CENGÄ°Z SICAK BAKMIYOR


Rizespor’da hem ÅŸirketin hem de derneÄŸi baÅŸkanı olan Metin Kalkavan’ın görevi bırakma arzusu içinde olduÄŸundan gözler de Mehmet ve Ekrem Cengiz kardeÅŸlere çevrilmiÅŸ durumda. Cengiz ailesine görevi devralmaları için yoÄŸun bir baskı yapılmasına raÄŸmen, aÄŸabey Mehmet Cengiz’in buna sıcak bakmadığı öÄŸrenildi. Bir yanda Kakavan’ın bırakma düÅŸüncesinde olması, diÄŸer yanda Mehmet Cengiz’in göreve geri dönmeyi istememesiyle net bir ÅŸeyin oluÅŸmadığı Rizespor’da nelerin olacağı toplantıda belli olacak. YeÅŸil-Mavili taraftarlarda kulüpte yaÅŸanan bu belirsizliÄŸin bitmesini ve yeni sezon ile ilgili çalışmalara baÅŸlanmasını istiyorlar. (günebakış)





Etiketler: mehmet cengiz
Bu haber toplam 2303 defa okundu
YAZARLAR
 
Anasayfa |

Reklam Verin |

Sitene Haber Ekle |

Bize Ulaşın

  © 2010 YzC Haber Portalı                             Yazılım ve Tasarım: Serdar YAZICI
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan .yer sağlayıcı. olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz .uyar ve kaldır. prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, İletişim bölümünden bize ulaşabilirler | Rize Gündoğdu Haber | Rize | Rize Haberleri haberler